با همت سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با مشارکت دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، اولین همایش "مدیریت اتلاف غذایی ( از مزرعه تا سفره)" در تاریخ 24 دی ماه 1403 در دانشکده پزشکی مشهد، برگزار گردید. در این همایش متخصصان، صاحب نظران، پژوهشگران و دانشجویان به بیان نظرات و ارائه آخرین دستاوردهای خود در زمینه راهکارهای کاهش ضایعات و اتلاف مواد غذایی و محصولات کشاورزی پرداختند. در این همایش یک روزه پنلهای تخصصی با عناوین:
1- مدیریت اتلاف غذا در صنعت 2- مدیریت اتلاف غذایی در بیمارستانها 3- مدیریت اتلاف غذایی در جامعه ریزی شد که با حضور صاحب نظران و متخصصان هر حوزه، مطالب و گزارشات آخرین وضعیت ضایعات مواد غذایی به نقد و بررسی گذاشته شد.
دکتر علی میری، رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان، در پنل مدیریت اتلاف غذایی در جامعه، با اشاره به راهبردهای پیش بینی شده در سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی با هدف کاهش ضایعات و تلفات محصولات کشاورزی و مواد غذایی، به ارائه خلاصهای از فعالیتهای صورت گرفته در این حوزه توسط دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان، با همکاری سایر نهادها و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی استان پرداخت.
پایان این همایش که در سه محور اتلاف غذایی در کشاورزی و صنعت، ب) اتلاف غذایی در سطح جامعه و ج) اتلاف غذایی در سطح بیمارستان برگزار شد، به نفرات و پروژههای برگزیده جوایزی اهدا گردید.
![]() |
|||
![]() |