اولین رویداد مسئله محور نان با حضور پژوهشگران، اساتید، دانشجویان علاقمند و فعال در حوزه نان، در موسسه پزوهشی علوم و صنایع غذایی و در تاریخ 18 آبان ماه 1403 برگزار گردید.
در این رویداد ملی ایدههای متنوعی به دبیرخانه رویداد، ارسال و پس از داوری و بررسی، چند ایده برتر به مرحله نهایی راه یافتند که در مراسم اختتامیه رویداد، به سه ایده برتر جوایزی اهدا گردید.
اولین رویداد مسئله محور نان که با حضور جناب آقای دکتر علی میری، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت استان و کارشناسان این دبیرخانه برگزار گردید، با محوریت موضوعات زیر به جذب ایدههای جدید پرداخت:
- نان فراسودمند و جدید
- روشهای افزایش ماندگاری نان با در نظر گرفتن سلامت آن
- نانهای خاص برای گروههای خاص جامعه
- بستهبندیهای جدید و خلاقانه نان
- پخت، توزیع و نگهداری نان
- ضایعات نان